Месечен хороскоп ноември зодия Овен  Вътрешна сила, внезапна енергия, самоувереностНоември може

...
Месечен хороскоп ноември зодия Овен  Вътрешна сила, внезапна енергия, самоувереностНоември може
Коментари Харесай

Ето какво те чака през ноември


Месечен хороскоп ноември зодия Овен  

Вътрешна мощ, неочаквана сила, самонадеяност

Ноември може да бъде изпълнен с разочарования за зодия Овен. Фактът, че някоя обстановка не протича по този начин, както е планувана, не значи, че не можете да вземете най-хубавото от нея. Не може просто да оставите на есенната меланхолия, с която би трябвало да се справяте понякога, да се настани у вас. По-скоро си починете и съберете сили за бъдещето. Не се отчайвайте, че вашата връзка не върви сега. Може би е краткотрайно, тъй че очаквайте сладко помиряване. Театърът може да бъде занимателен, зависи от избора на род. Пробвайте. Уважавайте тялото си, няма да издържите доста на това високо движение.

 

 

Месечен хороскоп ноември зодия Телец  

Силни и инатливи, само че практични и решителни

През ноември, разположението на планетите и звездите се трансформира още веднъж. Трябва да внимавате изключително, когато се отнася до дребни пострадвания, да вземем за пример по време на домашно разчистване или спорт. Внимавайте за рискови обстановки. Иначе, Телците могат да чакат спокоен интервал в работата и персоналния си живот. Някой от вашето семейство може да има проблеми желае да ги скрие от всички. Помогни му, пази тайната му. Ще видиш, че ще си върне услугата. Ще се изправите пред значимо решение, което ще се отрази на цялата ви кариера. Преценете деликатно вариантите, не прибързвайте. Фактът, че се чувствате умствено зле може да е породен от отмалялост. Тялото и мозъкът са свързани, не го забравяйте.

Месечен хороскоп ноември зодия Близнаци

Ноември ще ви подари невероятната опция да осъществите най-смелите си хрумвания, свързани с развиването на личността ви. Не сте и сънували нещата да се случат тъкмо по този метод. Принос в триумфа ви ще бъде способността ви да се разтоварите от всичко, което ще ви пречи по пътя нагоре. Особено огромен триумф чака тези представители на знака, които се занимават с изкуство или други креативен действия.

10 ноември дава обещание да бъде един запаметяващ се с страстите си ден, в който ще получите мечтаното в персонален проект.

От 13 ноември нататък може да си позволите на действате по-напористо. Това важи за работещите в софтуерния бранш. От 21 ноември стартира нов сполучлив интервал, в който с помощта на дисциплинираността ви триумфите ви ще се редуват във всички житейски сфери. Очаква ви позитивно разрешаване на юридически въпрос. Последните дни на интервала обърнете повече внимание на фамилията и околните ви хора. Рискувате да се потопите прекомерно доста в преследването на персоналните ви цели.

Месечен хороскоп ноември зодия Рак  

Емоционален, само че радушен темперамент, раздразним и сдържан 

През ноември представителите на зодия Рак може да се насладят на триумф и успокоение с помощта на предходните си старания. Ще имате повече време за себе си, използвайте го оптимално. Поглезете се със спа или си купете нещо хубаво. Спортувайте и се поддържайте във форма. По този метод ще избегнете есенното боледуване, от което страдате постоянно. В този интервал сте доста чувствителни. Благодарение на това ще бъдете уязвими, само че въпреки това, ще преживеете интимни моменти с вашата обич доста по-силно. Възползвайте се оптимално. Не се паникьосвайте, когато видите количеството работа, което би трябвало да бъде свършено, свършете всичко умерено. Подсилете имунната си система. Вместо шоколад, хапнете портокал или подсилете тялото си.

Месечен хороскоп ноември зодия Лъв 

Смели, самоуверени, отстояващи и отворени са представителите на зодия Лъв

С ноември може да ви сполети и есенната меланхолия. Лъвовете ще стартират да проучват съвсем миналата година и да размишляват какво е трябвало да създадат по друг метод. Най-добрият метод, съгласно хороскопа, да избегнете унинието е като не го признавате. Миналото не може да бъде променено, тъй че се радвайте на сегашното. Не се опасявайте да говорите намерено на хората. Честността може да боли в началото, само че по-късно ще се окаже, че неистина – даже милостива – е неприятен избор и сте пропилели шанса си. Денят е подобаващ за преустрояване. Почистете или боядисайте, изхвърлете старите мебели и си купете нови. Дори, в случай че сте изморени не би трябвало да избягвате хигиената вечерта. За един ден нищо няма да се случи, само че в дълготраен проект не е хубаво.

Месечен хороскоп ноември зодия Дева 

Внимателни, грижливи, само че интелигентни и точни са представителите на зодия Дева

През ноември Девите би трябвало да прекарат повече време в кръга на най-близките си другари и семейство. Ще забравите за проблемите в работата и ще се насладите на хармонията. Не се колебайте да си върнете остарели услуги, другояче другите може да ви помислят за егоисти, макар обстоятелството, че това може да е правилно. Не спестявайте благите думи и това да покажете поддръжката си. Не се подчинявайте и не оставяйте хората да се държат с вас по този метод. Застъпете се за правата си. Покажете гениите, които криете в себе си. Опитайте нещо, което ви е привличало дълго време, само че до в този момент сте се страхували да опитате. Не сте в положително въодушевление, дайте късмет на спорта, ще ви разсее.

Месечен хороскоп ноември зодия Везни 

Справедливост, благосклонност, естетика и разсъдък

Ноември ще бъде позитивен месец за Везните съгласно звездите. Може да очаквате триумф в кариерата си и във връзките си също. Ситуациите най-сетне ще се успокоят и ще се насладите на естетика и сантиментални моменти прекарани като двойка. Необвързаните, въпреки това, ще живеят доста обществено. Ще излъчвате позитивна сила. Ако сте следили по-добра позиция в работата отдавна, в този момент може да е верният миг. Но би трябвало да опитате много настойчиво. Концерт онлайн ще ви презареди. Заберете някой с вас. Преживяването ще ви извърши с положителни мисли.

Месечен хороскоп ноември зодия Скорпион 

Наблюдателни бойци, прозорливи и съпричастни към другите

През неспокойния ноември, зодия Скорпион ще би трябвало да потърси поддръжката на фамилията си или най-близките другари. Само те ще ви оказват помощ в сложните моменти. Бавно ще започнете да забравяте за предишните моменти и ще се върнете към естественото. Само не пропускайте нищо в работата, по-късно може да ви се изплати.

Вашата половинка не е толкоз спокойна. Но несъмнено това не би трябвало да е проблем, в случай че сте склонни на компромис. Вие сте умни и способни, не се опасявайте да го покажете. Вашите работодатели ще го оценят, тъй че не обръщайте внимание на завистливи сътрудници. Трябва да приемете съвета на вашия другар и да посетите място, което ви е предложил.

 

Месечен хороскоп ноември зодия Стрелец 

Целенасочени, енергични и изпълнени с готовност и усърдие

Стрелците ще би трябвало да насочат вниманието си към кариерата през ноември и да спасят това, което към момента може да бъде избавено. Не оставяйте нищо да ви разсейва, даже и прииждащата коледна атмосфера. Ще би трябвало да пропуснете малко от свободното време, само че ще си заслужава. Не отлагайте работата, която може да свършите през днешния ден, за на следващия ден. Това важи в цялостна мощ сега. Свежият въздух несъмнено ще ви накара да се чувствате по-добре, изключително преди да заспите. Ще спите по-спокойно. Не игнорирайте хроничните здравословни проблеми. Потърсете подобаващ експерт.

Месечен хороскоп ноември зодия Козирог

Консервативните знаци са практични, внимателни, непрекъснати и съществени

Въпреки, че звездите вещаят най-хубавото за Козирога, във връзка с връзките, по време на последната четвърт на годината, през ноември това може да не се получи в фамилията. Защото дребните недоразумения ще причинят разногласия. За благополучие, ще осъзнаете в точния момент какъв брой е тъпо да разваляте хармонията и разногласията ще приключат скоро. Дори, когато говорите с най-хубавия си другар, не забравяйте положителните обноски. Все отново, някои тематики могат да бъдат несъответствуващи и неуместни за някой. Отидете по-рано на работа. Шефът ви може да забележи. Планирайте ваучър. Копнеете за занимания от много време и още повече, в този момент е страховит миг да се срещнете с другари.

Месечен хороскоп ноември зодия Водолей

Емоционални и сантиментални с готовност за опити

През ноември обстановката ще се успокои. Звездите са в постоянна и позитивна позиция. Проблемите във връзките ще бъдат обезвредени. Водолеите могат да прекарат свободното си време с най-близките си или да спортуват. И също по този начин, използвайте този интервал пълноценно да заздравите връзките си. В мислите ви няма никой различен с изключение на вашият двойник. Но не се заслепявайте и не се намесвайте прекомерно доста. Насочете вниманието си, където е най-необходимо, не се разсейвайте от дреболии. Помислете за себе си и се вслушайте в тялото си. Не би трябвало да минавате границите от самото начало. Отхвърлете поканата за довечера и си починете.

Месечен хороскоп ноември зодия Риби

Скромен и сензитивен знак, те имат мощно вътрешно усещане и ентусиазъм

Може да очаквате позитивна сила във връзка с връзките си през ноември. Ще се сдобрите със остарели врагове и ще забравите за проблемите си. Ново наличие в живота ви ще ви обогати. Рибите ще станат по-зрели и ще съумеят да наредят целите, които са значими и също по този начин упованията им за живота. Ще включите релаксиращото си въодушевление у дома, в случай че оставите проблемите от учебното заведение или работата настрани. Обърнете внимание на по-приятните неща. Работното движение е високо, само че стресът няма да ви влезе под кожата. Разрешете всеки проблем умерено. Посетете музей или галерия. Ще се забавлявате, а може би и ще научите нещо ново.

 

За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР